Ανακοινώσεις

ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΟΝΕΩΝ

ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΟΝΕΩΝ

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για καλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση στις δυσκολίες που αφορούν τα παιδιά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τον πρωτοποριακό θεσμό της «Δανειστικής Βιβλιοθήκης Γονέων» για τους γονείς που τα παιδιά τους είναι ενταγμένα στα προγράμματα παρέμβασης του Κέντρου μας.

Για λόγους καλύτερης οργάνωσης, η Δανειστική Βιβλιοθήκη θα λειτουργεί καθημερινά 2-9 μμ στο χώρο: ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Παιδιού Εφήβου Οικογένειας στην οδό Σπινθάρου 65 & Φραντζή- Ν. Κόσμος  στην γραμματεία, τηλ: 2109013463.

Για την εύρυθμη λειτουργία της Δανειστικής Βιβλιοθήκης, υπάρχει εσωτερικός κανονισμός Δανειστικής Βιβλιοθήκης που είναι ο εξής:  

Εσωτερικός κανονισμός δανειστικής βιβλιοθήκης γονέων:

1. Το βιβλίο δανείζεται για μία εβδομάδα εφ’ όσον πρώτα υπογραφεί το βιβλίο δανεισμού από τον γονέα. Ο δανεισμός ξεκινά κάθε Δευτέρα απόγευμα και λήγει την Δευτέρα απόγευμα μια εβδομάδα μετά. Ο δανεισμός γίνεται δωρεάν.2. Σε περίπτωση που ο γονέας  επιθυμεί  κάποιο βιβλίο, υποβάλλει τηλεφωνική ή γραπτή αίτηση στην γραμματεία του χώρου δανεισμού (τηλ. 210-9013463) και καλύπτεται με σειρά προτεραιότητας.3.Το βιβλίο δεν δανείζεται για 2η συνεχόμενη εβδομάδα στον ίδιο γονέα παρά μόνον εάν δεν υπάρχει αίτημα από άλλο γονέα. Η ανανέωση δανεισμού μπορεί να γίνει μόνο για δυο συνεχόμενες εβδομάδες.

4. Παρακαλείστε για την φροντίδα της καλής κατάστασης των βιβλίων. Απαγορεύεται παντός τύπου σημείωση επάνω στο βιβλίο.

5.Δανεισμός και Αιτήσεις για δανεισμό βιβλίου γίνονται ΜΟΝΟΝ από το χώρο μας: ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Παιδιού Εφήβου Οικογένειας- Σπινθάρου 65 & Φραντζή- Ν. Κόσμος  στην γραμματεία και ώρες 2-9 μμ. Τηλ: 210 9013463.