Ανακοινώσεις

«ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – SOCIAL STORIES™». 2ΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. ΑΘΗΝΑ 06-07 ΜΑΙΟΥ 2017

ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΟ 2017.

Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ

Tα SOCIAL STORIES ™ (Κοινωνικές Ιστορίες) είναι μία τεχνική διδασκαλίας κοινωνικής συμπεριφοράς που συμβάλει στην ενίσχυση των γνωστικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την κοινωνική αλληλεπίδραση σε παιδιά με αυτισμό (Carol Gray, η δημιουργός της μεθόδου). Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, η μοναδική Catherine Faherty μας αναλύει το μηχανισμό σκέψης των ατόμων με αυτισμό, τους μηχανισμούς διδασκαλίας κοινωνικής συμπεριφοράς και το στήσιμο μίας κοινωνικής ιστορίας σε παιδιά και εφήβους με αυτισμό.

Έχουμε τη χαρά να διοργανώσουμε για 4η φορά διήμερο πρακτικό σεμινάριο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – SOCIAL STORIES» με προσκεκλημένη ομιλήτρια την Catherine Faherty στις 06-07 ΜΑΙΟΥ 2017

Ένα σεμινάριο απαραίτητο για γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς που εργάζονται με παιδιά με αυτισμό, ίσως όμως και όχι μόνο.

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατείστε εδώ

Για να κατεβάσετε τη φόρμα συμμετοχής πατείστε εδώ