Ανακοινώσεις

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ “Comic Strip Conversations”.

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις του Κέντρου μας στα Ελληνικά το υπέροχο βιβλίο της Carol Gray,Δ/ντρια του Gray Center για την Κοινωνική Μάθηση και Κατανόηση, Comic Strip Conversations”.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που περιλαμβάνει την μέθοδο «Απεικονιστικών Αλληλεπιδράσεων που διδάσκουν ικανότητες συζήτησης σε μαθητές με ΔΑΦ και άλλες συναφείς διαταραχές».

Η μέθοδος αυτή είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένα σημαντικά επιβοηθητικό εργαλείο για την ανάπτυξη της ικανότητας συζήτησης και διαντίδρασης παιδιών με δυσκολίες στην κεντρική συνοχή, τη θεωρία του νου και τη διαχείριση του συναισθήματος.

Ένα απαραίτητο εργαλείο για Λογοθεραπευτές, Ψυχολόγους, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Ιατρούς, Εργοθεραπευτές, Δασκάλους και γονείς παιδιών με τις ανωτέρω δυσκολίες.

Η μετάφραση έχει γίνει από τα μέλη της Εταιρείας μας Κοκμοτό Παναγιώτη και Μαρτίνη Ιωάννη, Λογοθεραπευτές και η επιμέλεια του κειμένου από τη μεταφράστρια Ροδούλα Κοκμοτού.

Το βιβλίο διατίθεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Κέντρο μας και μπορείτε να το βρείτε στις 3 διευθύνσεις των Κέντρων μας. Δεν πωλείται στα βιβλιοπωλεία.

ΤΙΜΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: 10 ΕΥΡΩ (παραλαβή από τις δ/νσεις των Κέντρων μας κατόπιν παραγγελίας στα τηλ.210-9238217 ΚΑΙ 210-9965203 ή στο μέιλ info@proseggisi.gr))

Στην περίπτωση που θέλετε να σας αποσταλεί ταχυδρομικά:

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 5,10 ΕΥΡΩ

Για να κατεβάσετε τη φόρμα παραγγελίας πατείστε ΕΔΩ