Ανακοινώσεις

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 50 ΩΡΩΝ

ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020 – IOYΛΙΟΣ 2021

Μετά από την μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων χρόνων, το Κέντρο μας για άλλη μία χρονιά διοργανώνει το πρόγραμμα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 50 ΩΡΩΝ». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία εκπαιδευτική – εποπτική συνάντηση κάθε μήνα.

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο Παναγιώτης Κοκμοτός, Λογοθεραπευτής MSc

Πρόκειται για ένα ετήσιο πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής μετεκπαίδευσης στην Λογοθεραπεία που χωρίζεται σε δύο κύκλους:

Κύκλος 1: Εκπαίδευση – εποπτεία πρώτου έτους: Όπως αναφέρεται και στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα, ο κύκλος περιλαμβάνει 10 μαθήματα όπου γίνεται εκπαίδευση στους βασικούς τομείς που παρεμβαίνει ο Λογοθεραπευτής με κύρια έμφαση στην θεωρία και τις βασικές αρχές αντιμετώπισης σε κάθε πάθηση.

Κύκλος 2: Εκπαίδευση – εποπτεία δεύτερου έτους: Όπως αναφέρεται και στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα, ο κύκλος περιλαμβάνει 10 μαθήματα και απευθύνεται σε Λογοθεραπευτές που έχουν ήδη εκπαιδευτεί στην θεωρία από τον κύκλο 1. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στο στήσιμο προγραμμάτων παρέμβασης μέσω παρουσίασης περιστατικών, εργαστηρίων και κλινικής συλλογιστικής. Έτσι πια η εκπαίδευση μετατοπίζεται από την θεωρία στην πρακτική της αντιμετώπισης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο πτυχιούχοι Λογοθεραπευτές ή επί πτυχίω Λογοθεραπευτές

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιείται στον κατάλληλα διαμορφωμένο για την ομαδική εκπαίδευση χώρο στον Νέο Κόσμο Καπετάν Ρεμπέλου 1 κ Φραντζη

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για τη διενέργεια μίας ομάδας μέσω πλατφόρμας τηλε-εκπαίδευσης για τους συμμετέχοντες που είναι από επαρχεία και Κύπρο

Για να κατεβάσετε την πρώτη ανακοίνωση σε μορφή word πατείστε εδώ

Για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής (μορφή word) πατείστε εδώ