Ανακοινώσεις

«50 Απλά Σημεία Διαφωνίας. Ζώντας με δυσκολίες στην Αισθητηριακή Επεξεργασία. Ζώντας με διαφορετική αντίληψη του κόσμου μας». Ηλεκτρονικό Βιβλίο του Κέντρου μας

Εκδόθηκε από την Εταιρεία μας το Ηλεκτρονικό βιβλίο του Στράτου Αλεξάνδρου με τίτλο «Διαφορετική άποψη. Ζώντας με δυσκολίες στην Αισθητηριακή Επεξεργασία. Ζώντας με διαφορετική αντίληψη του κόσμου μας».

Πρόκειται για έναν εικονικό διάλογο μεταξύ του παιδιού που αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αισθητηριακή επεξεργασία και της οικογένειάς του. Περιλαμβάνει 50 συχνές διαφωνίες του παιδιού με δυσκολίες στην αισθητηριακή επεξεργασία και της οικογένειάς το, καθώς και έναν οδηγό για τους γονείς.

Γραμμένο σε απλή γλώσσα, το βιβλίο στην ουσία αποτελεί μία εισαγωγή στον κόσμο του παιδιού με δυσκολίες στην αισθητηριακή επεξεργασία και τις δυσκολίες που συχνά αντιμετωπίζει το περιβάλλον του στο να τις κατανοήσει. Ένας χρήσιμος και απλός οδηγός για την κατανόηση της αισθητηριακής επεξεργασίας από τους γονείς, τους ειδικούς και τους εκπαιδευτικούς.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το βιβλίο σε μορφή pdf πατώντας εδώ