Ανακοινώσεις

ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1996 και επεκτάθηκε και με νέα στελέχη στην Εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2007.Έχουμε σαν αντικείμενο τα εξής:
– Την εφαρμογή προγραμμάτων Ειδικής Αγωγής σε βρέφη, παιδιά και εφήβους ηλικίας 1-18 ετών με διαφόρων μορφών δυσκολίες στην ανάπτυξη / εξέλιξη
– Την εκπαίδευση και εξειδίκευση θεραπευτών σε σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης διαφόρων δυσκολιών

– Την εκπαίδευση γονέων για ζητήματα που τους απασχολούν με την επίδοση και τις συμπεριφορές των παιδιών τους

– Την εκπαίδευση της κοινότητας (Σχολεία, Φορείς κλπ) για θέματα ειδικής αγωγής και για την φύση των δυσκολιών των παιδιών

– Την έκδοση επιστημονικών βιβλίων και ενημερωτικών εντύπων με στόχο την εκπαίδευση θεραπευτών, γονέων και φορέων της κοινότητας.

Στόχος μας είναι να εντοπίσουμε, να διαγνώσουμε και να παρέμβουμε -εάν χρειαστεί- στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το παιδί από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής τους (έγκαιρη διάγνωση και πρώιμη παρέμβαση).

Τα θεραπευτικά προγράμματα εφαρμόζονται από απόλυτα εξειδικευμένους επιστήμονες. Χάρη στην συνεχή παρακολούθηση και εξειδίκευση στα νέα δεδομένα, έχουμε την δυνατότητα – όπως περιγράφεται στις επόμενες σελίδες- να χρησιμοποιούμε τις πιο τις πιο αξιόπιστες δοκιμασίες (tests) Αξιολόγησης και τις πιο σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης και Ειδικής Παρέμβασης.

Η άμεση συνεργασία του Κέντρου μας με αναγνωρισμένους Ελληνικούς και Διεθνείς Επιστημονικούς Συλλόγους και Φορείς και η συνεχής συμμετοχή σε Ελληνικά και Διεθνή forums διασφαλίζει την συνεπή, σωστή και δεοντολογική εφαρμογή των τρεχόντων θεμάτων Ειδικής Αγωγής.

Ταυτόχρονα, με τον σύγχρονο εξοπλισμό και την ευρύτητα του χώρου που συνεχώς αναβαθμίζουμε και αναπροσαρμόζουμε, φροντίζουμε ώστε το θεραπευτικό περιβάλλον να είναι το πλέον κατάλληλο για την αποτελεσματικότητα του έργου που επιτελούμε.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
 

δειτε το http://www.youtube.com/proseggisi#p/a/u/1/qSQb1mDEPB8